Websites

Website laten maken?

Een website laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Digithalers ontwikkelt, bouwt en onderhoudt succesvolle websites voor zowel particulieren als bedrijven. En door onze kleinschalige aanpak  kunt u hier uw website laten maken tegen zéér lage kosten. Met ruime ervaring in webdesign en webontwikkeling zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Webdesign, het ontwerp van uw website, onze werkwijze

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. Ersite webdesign kan het voor u verzorgen. Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel  kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar u en uw klanten. Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.

Kosten van uw website

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan en wordt het materiaal door u zelf digitaal aangeleverd? Gaat het om een eenvoudige “statische” website of een database-gestuurde “dynamische” site? Dit zijn factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website.

  • 3 pagina website = vanaf 1.000 euro
  • Zakelijke website = vanaf 3.000 euro
  • Database website = vanaf 5.000 euro

U kan voor elk project een gepersonaliseerde offerte ontvangen. Klik hier voor uw offerte.

 

Vindbaarheid, uw website hoog in Google

Vindbaarheid ; als u een website heeft wilt u in de meeste gevallen ook (relevante) bezoekers op uw website, daarom is een goede vindbaarheid van uw website door hoog te staan in Google essentieel.
Met een marktaandeel van 94% is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine. Vandaar dat onze zoekmachineoptimalisatie zich toespitst op een goede vindbaarheid door hoog te staan in Google.

Wij hebben een beproefde module ontwikkeld waarbij uw website geoptimaliseerd wordt voor een zo hoog mogelijk resultaat in Google. En met onze module kunt u zelf aan de slag óf wij nemen u alle zorg uit handen, de keuze is aan u.