Apps

Een app voor uw bedrijf

Een app laten maken kost doorgaans veel geld en het kan lastig zijn om een goede partij te vinden die u kan helpen bij het in werkelijkheid brengen van uw mobiele visie.
Bij de meeste ondernemers rest de vraag, waar zijn de kosten voor het laten maken van een app op gebaseerd en betaal ik niet te veel voor mijn app?

apps

App laten maken kosten

De kosten voor het laten maken zijn vaak gebaseerd op het uurloon van de programmeur en dit kan flink in de papieren lopen want een xcode/swift of java programmeur vraagt al snel 100 euro of meer per uur.
Ook kan er makkelijk meer dan 100 uur programmeerwerk in een app zitten en dan hebben we het enkel en alleen over een app voor slechts 1 platform. (Apple of Android)

Al met al kan een app dus best duur zijn en daardoor niet voor iedereen betaalbaar.
Digithalers denkt echter verder, wij proberen een app ook toegankelijk te maken voor de kleine ondernemers.

Een app van Digithalers

Bij Digithalers programmeren wij apps voor de grote klanten (oa Volvo, Unizo, KRC Genk, enz)  maar brengen wij ook budget mogelijkheden uit voor klanten die op de kosten willen letten.
Een app laten maken hoeft hierdoor niet meer veel te kosten.

Wat houd deze budget oplossing in?

Kiest u voor de budget oplossing dan kiest u voor een snelle oplossing.
Onze budget oplossing bespaard niet op kwaliteit, enkel op tijd.
In de budget oplossing maken we gebruik van bestaande vaste templates met vaste functionaliteiten, deze passen we aan op de wensen van uw bedrijf.
Hierdoor kunt u kiezen uit een groot aantal uitgebreide native functionaliteiten maar betaalt u hier niet de hoofdprijs voor.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u uw app laten maken door ons?
Neem dan contact met ons op.